Košarica

Olival Novosti

Dobitnici Olival nagradnih natječaja

Saznaj jesi li među sretnim dobitnicima Olival nagradnih natječaja! 

11. srpnja 2019.
Nagradni natječaj "Osvoji Olival odmor iz snova za prijateljicu i sebe"

Dobitnica nagradnog natječaja "Osvoji Olival odmor iz snova za prijateljicu i sebe" je Martina Ivanko.

Pravila nagradnog natječaja "Osvoji Olival odmor iz snova za prijateljicu i sebe"

Članak 1. Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Olival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, OIB: 82376582315.

Ovaj nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama.

Članak 2. Naziv, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je "Osvoji Olival odmor iz snova za prijateljicu i sebe". Nagradni natječaj tvrtke Olival d.o.o. odvija se od 7. lipnja do 7. srpnja 2019. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Nagradni će se natječaj održavati na Instagram stranici Olival Cosmetics (olival_cosmetics).

Članak 3. Svrha nagradnog natječaja

Ostvarivanje promidžbe Instagram profila Olival Cosmetics kao Priređivača nagradnog natječaja.

Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje 

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina, osim djelatnika Olival d.o.o. i povezanih društava te članova njihove uže obitelji.

U obzir se neće uzeti igrači koji su u protekla 3 mjeseca osvojili nagradu na nekom od natječaja na društvenim mrežama Olival Cosmetics. 

Članak 5. Način sudjelovanja 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na vlastitom Instagram profilu objaviti autorsku ljetnu fotografiju s Olival SUPER Mrkva proizvodima pod uvjetima korištenja koje definira Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Instagram profila. Uz fotografiju je potrebno označiti ili navesti osobu koja bi bila pratnja na odmoru i objasniti zašto, a objavu označiti hashtagovima #olivalcosmetics i #supermrkva

Svaki Sudionik može sudjelovati objavom neograničenog broja fotografija koje ne smiju biti starije od datuma početka natječaja, odnosno 7. lipnja 2019. Za vrijeme trajanja natječaja i neposredno nakon natječaja Instagram profil Sudionika mora biti javno dostupan.

Sudionici natječaja objavom fotografije potvrđuju da ona predstavlja njegovo autorsko djelo te da nije preuzeta s internetskih stranica, društvenih mreža ili drugih izvora.

Fotografije za koje postoji sumnja da nisu autorske ili da su preuzete s internetskih stranica ili drugih izvora, Priređivač je ovlašten isključiti iz natječaja.

Sadržaji koji su neadekvatni (uvredljivog su sadržaja, ne odgovaraju temi nagradnog natječaja i sl.) bit će isključeni iz nagradnog natječaja.

Članak 6. Uvjeti u slučaju nepridržavanja pravila

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati Sudionika, za vrijeme trajanja Natječaja, u sljedećim slučajevima:

 1. Ako poslane fotografije nisu u skladu s definiranim smjernicama natječaja.
 2. Ako Sudionik pošalje fotografiju na koju nema pravo korištenja.
 3. Organizator će također diskvalificirati Sudionika natječaja za kojeg se utvrdi da je povrijedio pravo osobnosti trećih neovlaštenom objavom fotografija.
 4. Ako Sudionik prekrši Pravila ili ostavi netočne osobne podatke prilikom davanja suglasnosti.
 5. Ako jedna ili više osoba zatraže izuzimanje Sudionika iz Natječaja.
 6. Ako se Sudionik koristi lažnim profilima kako bi sudjelovao u natječaju.
 7. Ako vlasnik odabrane fotografije ne dostavi potpune osobne podatke i adresu nakon kontaktiranja od strane Priređivača, a radi dodjeljivanja nagrade, u roku od 36 sati.
 8. Iz nekog drugog razloga za koji Priređivač procijeni da utječe na pravednost natjecanja.

Svi Sudionici koji su diskvalificirani po odredbama točaka 1.-8. Članka 6. neće biti posebno obaviješteni o svojoj diskvalifikaciji.

Članak 7. Nagradni fond

Nagradni fond uključuje 1 (slovima: jedan) vaučer za odmor u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera u Resortu Punta Skala u Zadru. Odmor uključuje smještaj za dvije osobe na bazi 2 (slovima: dva) noćenja i 2 (slovima: dva)  doručka, iskoristiv u razdoblju od 1. listopada do 23. prosinca 2019.

Nagradni fond čini isključivo 1 vaučer. Dobitnik ga ne može zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu.

Članak 8. Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika obavit će u sjedištu tvrtke Olival d.o.o. u Zagrebu od strane žirija. Od javno dostupnih prijava, žiri će odabrati jednu dobitnu. Kriteriji su kreativnost i originalnost, a obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. i 5. ovih pravila.

Članak 9. Objava rezultata i dobitnika

Dobitnici Olival Instagram natječaja bit će proglašeni na web stranici Olivala u rubrici Novosti, najkasnije do petka 12. srpnja 2019. godine.  

Članak 10. Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnik je dužan javiti se organizatoru direktnom porukom na Instagram stranicu Olival Cosmetics sa svojim kontakt podacima i podacima osobe koja je navedena u pobjedničkoj objavi (ime, prezime, broj telefona i e-mail), najkasnije 72 sata od objave dobitnika. U slučaju da se ne javi, organizator zadržava pravo odabira novog dobitnika.

Članak 11. Publicitet

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime, adresa i fotografije mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju svi sudionici su suglasni da Priređivač te fotografije trajno zadrži na službenoj web stranici (https://www.olival.hr/) te da ih može koristiti za vlastite promotivne svrhe, u kampanjama, bez posebne naknade, vremenski neograničeno.

Članak 12. Način upoznavanja sudionika s pravilima 

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 7. lipnja 2019. godine na društvenim mrežama Olival Cosmetics.

Članak 13. Rješavanje spora

U slučaju spora između Priređivača i Sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14. Suglasnost s pravilima

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja, a suglasni su i s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 15. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Priređivača bez posebnog obrazloženja. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni na Olival web stranici. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se za to ukaže potreba, a pritom nije obavezan objaviti njihovu promjenu. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom i nakon nagradnog natječaja.

Članak 16. Odgovornosti

 Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

 • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
 • (ne)funkcioniranje interneta i https://www.olival.hr/ te posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;
 • postavljene fotografije na stranici od strane natjecatelja, koji jamče da imaju suglasnost od svih osoba koje se nalaze na fotografiji te da postavljanjem iste neće biti povrijeđena prava osobnosti tih osoba
 • u slučaju da sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba

Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja.

Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

 

Priređivač: Olival d.o.o. Susedsko polje 55, 10090 Zagreb

Zagreb, 7. lipnja 2019.

NOVO: SUPER Mrkva pekmezi i ulja za SUPER brzo tamnjenje!

Za sjajnu brončanu put i prekrasnu kožu ne morate provesti dane i dane na suncu. Postojanu boju ovog ćete ljeta uhvatiti još brže uz nove SUPER Mrkva proizvode iz Olivala!

Beta karoten za osunčan ten

Baš kao što je i nama potrebno razdoblje prilagodbe na duže dane i kratke rukave, prilagodbu na sunce proživljava i naša koža. U tome joj najbolje pomaže beta karoten. Organski pigment dobiven iz korijena mrkve, zaslužan za njezinu predivnu narančastu boju, snažan je antioksidans. Bori se protiv foto oštećenja nastalih izlaganjem suncu, a ujedno ubrzava proces tamnjenja. Prije ljeta, toplijih dana i godišnjeg odmora preporučljivo je unositi što više svježeg voća i povrća bogatog beta karotenom. Tijelo ga, naime, pretvara u njemu iskoristiv oblik vitamina A, jača proizvodnju melanina i tako kožu "iznutra" priprema na sunčanje i hvatanje boje. Kožu, s druge strane, možete pripremiti i "izvana", a u tome će vam pomoći upravo proizvodi s beta karotenom kao što su SUPER Mrkva pekmezi i ulja.

super-mrkva-pekmezi

Maslina, orah, kakao maslac…

Beta karoten, kao provitamin vitamina A, topiv je u mastima pa se izrazito dobro slaže s visoko vrijednim, hladno prešanim uljima. Formulacija SUPER Mrkva linije proizvoda proizašla je iz provjerenog recepta s prirodnim uljima koji potiče brzo tamnjenje i dubinski njeguje kožu. Beta karoten u sastavu zadužen je za to da svoj preplanuli ten postignete uz zbilja minimalnu izloženost suncu, čuvajući kožu od isušivanja, a time i preuranjenog starenja. Dvije nove verzije pekmeza i ulja za super brzo tamnjenje iznimno su bogate hranjivim, ljubiteljicama Olivala već dobro poznatim ekstra djevičanskim uljem masline. Osim njega, tu je i ulje oraha dobivenog maceracijom suhih zelenih ljuski prepunih tijelu neophodnih minerala kao što su željezo, kalij i cink. Svojevrstan "šećer na kraju" donosi poseban kakao maslac koji se u Hrvatskoj koristi i u proizvodnji čokolade, a koji proizvode čini još hranjivijima i nevjerojatno mirisnima.

super-mrkva-ulja

4 proizvoda za dugo, preplanulo ljeto

U Olival asortimanu dostupna su dva nova SUPER Mrkva pekmeza i dva ulja za super brzo tamnjenje. Pekmez bez UV zaštite obogaćen je beta karotenom koji mu daje prirodnu narančasto-žutu boju i ne sadrži dodatan pigment. Pekmez sa zaštitnim faktorom 10 lagano je tonirane teksture, a kožu umjereno štiti od UVA i UVB zraka. Suho ulje za super brzo tamnjenje idealno je za sve one koje žele proizvod koji se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Također dolazi i u varijanti obogaćenoj zlatnim shimmerom koji dodatno naglašava preplanuo, osunčan ten i daje suptilan sjaj.

SUPER Mrkva pekmeze i ulja pronađite na prodajnim mjestima i u Olival web trgovini.

NOVO: Upoznajte Olival Professional serume za lice

Rutinu njege od sad možete obogatiti najnovijom inovacijom iz Olivala. Otkrijte što sve vašoj koži nude Vitaminski serum C, Peptidni serum P i Vitaminski serum R²!

I koža obožava vitamine

Koncentrirane formulacije pune hranjivih sastojaka i moćne aktivne tvari glavna su prednost novih seruma koji su usmjereni na specifične potrebe kože.  Predstavljaju dodatan i važan korak u njezi koji vaš ten oslobađa mrljica, dubokih bora, neujednačene teksture i beživotnog, pomalo umornog izgleda. Glavne zvijezde najnovije serumske njege upravo su ono što vaša koža najviše voli i treba– hijaluronska kiselina, vitamin C, retinol, resveratrol i peptidi uz koje postaje vidno sjajnija, zategnutija i zdrava.

 

Vitaminski serum C

 

Razbudite umornu kožu uz Vitaminski serum C

Kad je u pitanju borba protiv ubrzanog starenja i oštećenja kože, vitamin C jedan je od najsnažnijih, a ujedno sigurnih sastojaka u kozmetologiji. Smanjuje oksidativni stres, umanjuje utjecaj vanjskih čimbenika kao što su zagađenje zraka i duhanski dim, a kožu oslobađa vidljivih nepravilnosti. Vitaminski serum C kompleks je čak 10% estera vitamina C koji je stabilan i otporan na oksidaciju. Visok postotak hijaluronske kiseline zadužen je za vraćanje prijeko potrebne vlage u dublje slojeve kože, čime joj se vraća i punoća te zategnutost, a formulacija je zaokružena MSM-om i aloe verom, koji pojačavaju antioksidacijski učinak vitamina C te dodatno njeguju kožu.

Vitaminski serum C prava je ''bomba'' visokokvalitetnih, probranih sastojaka koji ciljano djeluju na nepravilnosti i vidno osvježavaju kožu. Pravi je izbor za pomalo beživotnu, umornu kožu kojoj nedostaje i vlage i sjaja, neovisno o njezinom tipu. Može se koristiti jednom ili dvaput dnevno, uvijek nakon čišćenja lica i prije kreme za njegu. Visoka koncentracija vitamina C, koji se postupno otpušta u kožu i djeluje produženo, efikasno ublažava i vidljivost hiperpigmentacije, mrljica od sunca ili akni. Idealan je kao povremena osvježavajuća ''kura'' koja će zaokružiti vašu rutinu njege i probuditi blistavost lica.

Vitaminski serum R²

Potaknite obnovu kolagena uz Vitaminski serum R²

Djelovanje na kvadrat – tako možemo opisati Vitaminskog seruma R² čije su aktivne tvari, uz hijaluronsku kiselinu, retinol i resveratrol. Dok se o izrazitoj učinkovitosti retinola u ubrzavanju obnove stanica i sinteze kolagena već dovoljno zna, vrijeme resveratrola tek dolazi. Zasluženo, jer aktivna tvar izolirana iz crnog vina čini jedan od top sastojaka protiv ubrzanog i preuranjenog starenja kože. Resveratrol je specifičan po tome što aktivira sirtuine, takozvane proteinske molekule dugovječnosti, što koži omogućava dugotrajniji zdraviji izgled. Potiče obnovu strukture kože, vlaži je te djeluje protuupalno i smirujuće.

Vitaminski serum R² izvrsno će njegovati kožu na kojoj se naziru prve borice i fine linije - naročito problematičnu kožu mješovitog tipa sklonu crvenilu te pojavi nepravilnosti u vidu neujednačene teksture i akni. U kombinaciji s kremom, odlična je nadopuna uobičajenoj njezi lica. Zbog sadržanog retinola u koncentraciji od 0,1%, ovaj se serum primjenjuje isključivo u večernjoj njezi lica, dok ga u slučaju trudnoće ili planiranja začeća nije preporučljivo koristiti. Vitaminski serum R² može se kombinirati i s Vitaminskim serumom C, koji se u tom slučaju koristi ujutro. Po nanošenju svakog od seruma (C ujutro, R² uvečer) njegu valja završiti kremom.

 

Peptidni serum P

 

Smanjite dubinu bora uz Peptidni serum P

Ako tražite proizvod koji će učiniti očigledne pozitivne pomake na koži s vidljivim znakovima starenja, odaberite Peptidni serum P. Izuzetno bogat peptidima, aminokiselinama koje učinkovito umnožavaju stanice kolagena, ovaj serum, uz nanošenje dvaput dnevno, pokazuje izvrsne rezultate čak i na vrlo zreloj koži. Aktivne tvari u ovom serumu posebne su peptidne kompozicije Matrixyl™ 3000 and Matrixyl™ synthe'6™, nastale u Francuskoj, a njihova je učinkovitost dokazana ispitivanjima. Studije učinka tijekom 2 mjeseca kontinuirane upotrebe potvrdile su smanjenje dubine bora od 30 do 100% u odnosu na placebo efekt!

Moćan serum bogat peptidima i hijaluronskom kiselinom dobro je nanositi ujutro i uvečer, na očišćenu kožu, a potom njegu nastaviti bogatijom kremom po izboru. 

Nove Olival Professional serume pronađite u Olival web trgovini

Pravila nagradnog natječaja "Osvoji Olival Čarobni zlatni set"

Članak 1. Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Olival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, OIB: 82376582315.

Članak 2. Naziv, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je "Osvoji Olival Čarobni zlatni set". Nagradni natječaj tvrtke Olival d.o.o. odvija se od 14. do 21. studenog 2018. zaključno s 20 sati na području Republike Hrvatske.

Nagradni će se natječaj održavati na Instagram stranici Olival Cosmetics (olival_cosmetics).

Članak 3. Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima u svrhu promidžbe branda.

Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje 

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina, osim djelatnika Olival d.o.o. i povezanih društava te članova njihove uže obitelji.

U obzir se neće uzeti igrači koji su u protekla 3 mjeseca osvojili nagradu na nekom od natječaja na društvenim mrežama Olival Cosmetics. 

Članak 5. Način sudjelovanja 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na vlastitoj Instagram stranici objaviti isključivo autorski "shelfie", odnosno fotografiju police na kojoj se nalaze omiljeni Olival proizvodi, pod uvjetima korištenja koje definira Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Instagram profila.

Uz fotografiju je potrebno objaviti i opis zašto su baš ti proizvodi omiljeni u rutini njege, a objavu označiti hashtagovima #olivalcosmetics i #volimolival. 

Jedna osoba može sudjelovati objavom neograničenog broja fotografija koje ne smiju biti starije od datuma početka natječaja, odnosno 14. studenog 2018. Za vrijeme trajanja natječaja Instagram profil mora biti javno dostupan.

Članak 6. Uvjeti u slučaju nepridržavanja pravila

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja te izuzeti njihove prijave na natječaj u sljedećim slučajevima:

 • ako sudionik prekrši ova pravila
 • ako se objava ne pridržava teme natječaja
 • ako je objava uvredljivog ili vulgarnog sadržaja
 • ako se autor komentara prema drugima odnosi s omalovažavanjem, vrijeđajući tuđa vjerska, politička i osobna uvjerenja
 • ako se krše tuđa autorska prava
 • ako se krši Instagram 'Terms of use'

Članak 7. Nagradni fond

Nagradni fond uključuje 2 (dva) Olival Čarobna zlatna seta, od kojih svaki sadrži Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje.

Nagradni fond čine isključivo paketi s navedenim proizvodima. Dobitnici ih ne mogu zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu.

Članak 8. Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika 2 paketa obavit će u sjedištu tvrtke Olival d.o.o. u Zagrebu od strane žirija. Od pristiglih odgovora, žiri će odabrati 2 (dva) dobitnika, od koji svaki osvaja po 1 (jedan) paket. Kriteriji su kreativnost i originalnost, a obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. i 5. ovih pravila.

Članak 9. Objava rezultata i dobitnika

Dobitnici Olival natječaja bit će proglašeni u komentarima na pobjedničke objave te na web stranici Olivala, u rubrici Novosti (www.olival.hr).

Članak 10. Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici su dužni javiti se organizatoru direktnom porukom na Instagram stranicu Olival Cosmetics sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, broj telefona i adresa za slanje paketa), najkasnije do srijede 28. studenog u 10 sati. U slučaju da se ne jave, organizator zadržava pravo odabira novih dobitnika.

Članak 11. Način upoznavanja sudionika s pravilima 

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 14. studenog 2018. godine na društvenim mrežama Olival Cosmetics.

Članak 12. Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13. Suglasnost s pravilima

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja, a suglasni su i s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 14. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se za to ukaže potreba, a pritom nije obavezan objaviti njihovu promjenu. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom i nakon nagradnog natječaja.

 

Zagreb, 14. studenog 2018.

Olival d.o.o. Susedsko polje 55, 10090 Zagreb

 

Dobitnice Instagram nagradnog natječaja: 

1. Aleksandra Dolišnji (@aleksandrasbeautyandlifestyle)

2. Martina Carek (@martinacarek)