HR EN DE 
Košarica

Olival Novosti

Pravila nagradnog natječaja "Osvoji Olival Čarobni zlatni set"

Članak 1. Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Olival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, OIB: 82376582315.

Članak 2. Naziv, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je "Osvoji Olival Čarobni zlatni set". Nagradni natječaj tvrtke Olival d.o.o. odvija se od 14. do 21. studenog 2018. zaključno s 20 sati na području Republike Hrvatske.

Nagradni će se natječaj održavati na Instagram stranici Olival Cosmetics (olival_cosmetics).

Članak 3. Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima u svrhu promidžbe branda.

Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje 

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina, osim djelatnika Olival d.o.o. i povezanih društava te članova njihove uže obitelji.

U obzir se neće uzeti igrači koji su u protekla 3 mjeseca osvojili nagradu na nekom od natječaja na društvenim mrežama Olival Cosmetics. 

Članak 5. Način sudjelovanja 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na vlastitoj Instagram stranici objaviti isključivo autorski "shelfie", odnosno fotografiju police na kojoj se nalaze omiljeni Olival proizvodi, pod uvjetima korištenja koje definira Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Instagram profila.

Uz fotografiju je potrebno objaviti i opis zašto su baš ti proizvodi omiljeni u rutini njege, a objavu označiti hashtagovima #olivalcosmetics i #volimolival. 

Jedna osoba može sudjelovati objavom neograničenog broja fotografija koje ne smiju biti starije od datuma početka natječaja, odnosno 14. studenog 2018. Za vrijeme trajanja natječaja Instagram profil mora biti javno dostupan.

Članak 6. Uvjeti u slučaju nepridržavanja pravila

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja te izuzeti njihove prijave na natječaj u sljedećim slučajevima:

  • ako sudionik prekrši ova pravila
  • ako se objava ne pridržava teme natječaja
  • ako je objava uvredljivog ili vulgarnog sadržaja
  • ako se autor komentara prema drugima odnosi s omalovažavanjem, vrijeđajući tuđa vjerska, politička i osobna uvjerenja
  • ako se krše tuđa autorska prava
  • ako se krši Instagram 'Terms of use'

Članak 7. Nagradni fond

Nagradni fond uključuje 2 (dva) Olival Čarobna zlatna seta, od kojih svaki sadrži Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje.

Nagradni fond čine isključivo paketi s navedenim proizvodima. Dobitnici ih ne mogu zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu.

Članak 8. Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika 2 paketa obavit će u sjedištu tvrtke Olival d.o.o. u Zagrebu od strane žirija. Od pristiglih odgovora, žiri će odabrati 2 (dva) dobitnika, od koji svaki osvaja po 1 (jedan) paket. Kriteriji su kreativnost i originalnost, a obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. i 5. ovih pravila.

Članak 9. Objava rezultata i dobitnika

Dobitnici Olival natječaja bit će proglašeni u komentarima na pobjedničke objave te na web stranici Olivala, u rubrici Novosti (www.olival.hr).

Članak 10. Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici su dužni javiti se organizatoru direktnom porukom na Instagram stranicu Olival Cosmetics sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, broj telefona i adresa za slanje paketa), najkasnije do srijede 28. studenog u 10 sati. U slučaju da se ne jave, organizator zadržava pravo odabira novih dobitnika.

Članak 11. Način upoznavanja sudionika s pravilima 

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 14. studenog 2018. godine na društvenim mrežama Olival Cosmetics.

Članak 12. Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13. Suglasnost s pravilima

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja, a suglasni su i s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 14. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se za to ukaže potreba, a pritom nije obavezan objaviti njihovu promjenu. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom i nakon nagradnog natječaja.

 

Zagreb, 14. studenog 2018.

Olival d.o.o. Susedsko polje 55, 10090 Zagreb

 

Dobitnice Instagram nagradnog natječaja: 

1. Aleksandra Dolišnji (@aleksandrasbeautyandlifestyle)

2. Martina Carek (@martinacarek)

 

NOVO: Prirodna kozmetika za djecu i mlade

Iz naše kozmetičke kuhinje u vašu kupaonicu stižu Kupanac, Tuširanac, Mazanac, Raščešljanac i Malac!

Na djeci i mladima svijet ostaje i zato im posvećujemo cijelu liniju prirodne kozmetike. Za njih smo stvorili čak 5 novih proizvoda mirisnih i nježnih tekstura. Koristili smo isključivo kvalitetne, njegujuće i neškodljive sastojke koji nisu testirani na životinjama.

1. Vrijeme je za Kupanac

Šampon i regenerator 2u1 posebno je prilagođen osjetljivom dječjem vlasištu i nježnim vlasima kose. Blag je prema koži i nježan prema očima pa ne izaziva peckanje ni suze mališana. Kupanac ne sadrži tenzid SLS koji isušuje kožu. U njemu se kriju 'samo' hranjivi proteini pšenice koji olakšavaju raščešljavanje, ali i ekstrakt kamilice, aloe vera i njegujući pantenol.

2. Ajmo, Tuširanac

Gel i kupka za tuširanje nježne je formule i ugodnog mirisa. Dobro se pjeni, a lako i brzo ispire pa će Tuširanac oduševiti i najnestrpljiviju djecu. Osjetljivu kožu njeguje svojim posebnim prirodnim sastavom u kojem nema tenzida SLS-a, već samo ekstrakta lavande i aloe vere.

3. Slijedi Mazanac

Mlijeko za tijelo lagane je, sjajne teksture koja se brzo upija i ne masti kožu. Mlijeko smo obogatili prirodnim hranjivim uljem marelice i pantenolom koji učinkovito obnavljaju lipide, a osjetljivu kožu djece i mladih umiruju, vraćajući joj potrebnu vlažnost i ravnotežu.

4. Dođi na Raščešljanac

Sprej za raščešljavanje naročito je koristan kod duže i bujnije kose koja se petlja nakon pranja. Može se nanositi na suhu i na mokru kosu, a pritom je ne otežava i ne masti. Sadrži proteine pšenice koji obnavljaju i njeguju vlasište i vlasi.

5. Od glave do pete, Malac

Bogata univerzalna hidratantna krema lako se razmazuje i još brže upija, a pritom njeguje dječju kožu i obnavlja hidrolipidnu barijeru. Učinkovito ublažava iritacije izazvane vjetrom i hladnoćom, pa se može koristiti za zaštitu lica i ruku.

Sve proizvode iz nove linije za djecu i mlade možete pronaći u našoj web trgovini na www.olival.hr!

Pigmentacijske mrlje postaju stvar prošlosti

Koža pamti svako naše sunčanje, uzimanje lijekova i kontraceptiva, ali i hormonalne promjene u trudnoći i menopauzi. Izlaganje svim tim utjecajima, pa čak i svakodnevnom stresu, naša nam koža vraća u obliku tamnijih i svijetlijih mrlja na koži lica, ruku ili tijela.

Zbog toga smo osmislili inovativan Olival serum za hiperpigmentaciju. Njime se vidljivost navedenih mrlja prirodno ublažuje, a koži pruža vrhunska njega.

Snaga prirodnih ulja u borbi protiv mrlja

Uobičajeni tretmani uklanjanja pojačane pigmentacije ili hiperpigmentacije nude određena poboljšanja u teksturi i izgledu kože. Ipak, zbog određenih se sastojaka, koji ponekad utječu na pojačanu osjetljivost, njihova primjena najčešće preporučuje u jesen i zimu.

Imajući to u vidu, aktivne tvari koje efikasno djeluju na pojačano stvaranje melanina u koži, pronašli smo u prirodnim, hranjivim sastojcima. Olival serum za hiperpigmentaciju temelji se na bogatstvu nekoliko ulja različite namjene i sinergijskog djelovanja, koja se mogu koristiti tijekom cijele godine.

Hranjiva ulja šafranike i stabla candeie tako su prepuna prirodnog alfa bisabolola, koji učinkovito i dokazano djeluje na smanjeno stvaranje melanina. Ulje makadamije pridonosi brzoj i snažnoj apsorpciji i njeguje sve tipove kože, dok ulje čileanske maline štiti kožu od utjecaja sunčevih zraka te djeluje protuupalno. Bazu Olival seruma za hiperpigmentaciju čini brzoupijajuće suho ulje koje kožu dodatno hrani, ali ne masti.

Dokazano djelovanje na svim tipovima kože

Olival serum za hiperpigmentaciju uspješno smanjuje vidljivost raznih hiperpigmentacijskih mrlja, od tamnih i staračkih pjega do mrlja nastalih kao posljedica ožiljka. Testiranjem je dokazano kako korištenjem proizvoda već u 4 tjedna dolazi do značajnog smanjenja veličine i intenziteta boje samih mrlja, a postignuto se poboljšanje zadržava i nakon prestanka korištenja proizvoda.

Zbog hranjive i svilenkaste teksture te brzog upijanja, Olival serum za hiperpigmentaciju je pogodan za sve tipove i stanja kože. Možete ga koristiti samostalno ili ga uvrstiti kao dodatan korak u svoju svakodnevnu rutinu njege kože. 

 

Više o serumu za hiperpigmentaciju saznajte ovdje.

Kako se pripremiti za bezbrižno uživanje u suncu?

Ispravna zaštita kože od sunca mora biti na prvom mjestu

Uživanje u ljetu i sunčanim danima vrlo lako može izgubiti notu bezbrižnosti ako dođe do crvenila kože uslijed neopreznog izlaganja suncu ili neadekvatne zaštite. Zaštita kože od štetnih sunčevih zraka neupitna je, ali osim za vrijeme odmora i direktnog izlaganja sunčevim zrakama, potrebno je na kožu misliti i ranije, već za vrijeme prvih toplih dana, izlažući kožu suncu postepeno i uz adekvatnu zaštitu.

Olival SunStick SPF 50 namijenjen je zaštiti kože lica, ujedno i najizloženijeg dijela tijela.Izuzetno je praktičan za sva godišnja doba te kod pripreme kože lica na prve jače zrake sunca. Idealan je pratitelj kod različitih sportskih  aktivnosti kao što je  plivanje, biciklizam, planinarenje i skijanje, kada je lice najviše izloženo suncu. Jedan je od rijetkih proizvoda pogodan za zaštitu tetovaža ili sličnih dijelova kože koji traže posebnu njegu i pažnju.

Pčelinji vosak, lanolin, maslinovo ulje i kakao maslac baza su Olival SunSticka koji uz visoku zaštitu  koži pruža dubinsku hidrataciju, hrani ju i regenerira. Ima  teksturu koja ostavlja zaštitni sloj na koži, sprječavajući isušivanje, štiti ju od vjetra i morske vode.

Vrlo visoka zaštita SPF 50 postignuta je kombinacijom UV-A i UV-B filtera u masno-voštanoj podlozi.  Formula je obogaćena i anorganskim filterom Titan dioksidom, vrlo finih i transparentnih čestica te je vodootporna.

Oblik sticka izuzetno je praktičan za putovanja i svakodnevnu zaštitu lica u različitim prilikama. Jednostavno se nanosi na lice i odlično štiti kožu od snažnih sunčevih zraka, pogotovo ako je nepripremljena ili nema podlogu. Dermatološki je testiran, prikladan i za najosjetljiviju dječju kožu.

 

Novi proizvodni pogon

Svoje 23 godine poslovanja obilježili smo otvaranjem novog poslovnog prostora u zapadnom dijelu Zagreba na 1200 m2, unutar kojeg se nalazi i novi proizvodni pogon, a prostire se na tri kata. Na prva dva kata nalazi se proizvodni pogon i moderan skladišni prostor, dok je na zadnjem katu smješten „open space“ uredski prostor s laboratorijem. 

Prostor odiše minimalizmom i oplemenjen je biljkama. Ovo je energetski učinkovita zgrada s minimalnim utjecajem na zagađenje okoliša, sva ambalaža se reciklira, a posjedujemo i  heat recovery sustav.  

Kapacitet proizvodnje u novom prostoru uvođenjem dvaju proizvodnih linija povećan je za 4 do 5 puta. Arhitektonsko rješenje potpisuje  gđa. Branka Petković (autorica Laube).

„Upravo je otvaranje proizvodnog pogona tvrtke Olival pozitivan primjer korištenja sredstava iz EU fondova. Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta svakom ovakvom poduzetniku koji se razvija, širi i zapošljava te povećava konkurentnost poduzeća pristupa kao nositelju razvoja hrvatskog gospodarstva. No, kako bi poduzeća mogla poslovati u zdravom i konkurentnom okruženju te povlačiti još više sredstava iz EU fondova naša je zadaća izgradnja povoljnog poslovnog okruženja i uklanjanje administrativnih prepreka koje opterećuju poduzetnike troškovno i vremenski što svakodnevno činimo“, izjavila je pomoćnica Ministra gospodarstva, obrta i poduzetništva, gđa. Nataša Kulanowski Kramarić.