MOMMY kozmetika uljepšat će razdoblje trudnoće i nakon poroda

MOMMY kozmetika uljepšat će razdoblje trudnoće i nakon poroda

Kao kozmetički brend koji već 30 godina stvara prirodnu kozmetiku, željeli smo ponuditi cjelovitu kolekciju proizvoda za njegu kože trudnica, dojilja i majki u postpartumu. Tako je nastao Olival MOMMY. Hipoalergena, hranjiva, nevjerojatno nježna i pouzdana kolekcija sadrži četiri nova proizvoda za vrhunsku prirodnu njegu tijekom trudnoće i nakon poroda. 

MOMMY kolekcija

Tradicionalna njega bradavica znači mnogo

Izbjegavanje ragada i osjetljive kože prioritet je i zbog majke i zbog djeteta, ponajviše kako bi se osiguralo nesmetano dojenje bez popratne neugode. MOMMY lanolinska mast potiče obnavljanje ispucalih bradavica i štiti suhu i osjetljivu kožu. Sigurna je i pogodna za svakodnevno korištenje tijekom razdoblja dojenja, ali i za njegu osjetljive kože bradavica uoči i nakon poroda. Minimalističku formulaciju čine samo 3 pouzdana sastojka 100% prirodnog porijekla – klasični lanolin, ulje jojobe i vitamin E. Hipoalergena formula sigurna je za bebe, a formula ne sadrži dodane konzervanse, mirise ni bojila.

Masaža međice priprema za porod, ali i pomaže u oporavku

Masaža međice pomalo je zanemarena praksa koja, uz zeleno svjetlo od strane ginekologa, donosi brojne benefite. Osim samog opuštanja, blend kvalitetnih prirodnih ulja, kakav je inače preporučljivo koristiti, doprinosi pripremi za što lakši porod. MOMMY ulje za masažu međice omekšava, njeguje i štiti kožu. Dugoročnom primjenom uz masažu potiče elastičnost i priprema područje međice za trenutak poroda i pomaže prevenirati ili ublažiti pucanje kože ili pak popratne zahvate. Minimalistička, hipoalergena formula obiluje sastojcima 100% prirodnog porijekla kao što su ulje pšeničnih klica, gospine trave, jojobe, badema i vitamin E. Ulje ne sadrži bojila i mirise, a formula je samokonzervirajuća te nema ni dodanih konzervansa.  

MOMMY ulje za prevenciju strija

Strije je moguće ublažiti posloženom njegom

U trudnoći se tijelo značajno mijenja i prilagođava novoj važnoj zadaći. Zbog širenja kože, izuzetno je važno kontinuirano nadomještavati i emolijense i humektanse, što znači da njega mora biti ciljana i pomno odabrana. MOMMY ulje za prevenciju strija njeguje, omekšava i pomaže pri poticanju elastičnosti kože. Bogati kompleks visokovrijednih ulja argana, ploda divlje ruže, avokada, makadamije, ulja pšeničnih klica, masline, jojobe, badema te vitamina E doprinosi nahranjenoj, zaglađenoj i mekoj koži zdravog sjaja. Hipoalergena formula sadrži sastojke 100% prirodnog porijekla pa se ulje može koristiti i u drugim prilikama u kojima je potrebno jačanje elastičnosti kože, primjerice tijekom puberteta.

Mlijeka pružaju idealan omjer lipida i vlage

MOMMY Hranjivo mlijeko za njegu kože trudnica i majki hidratizira, hrani i štiti od isušivanja. Nježna, pH uravnotežena formula sa sastojcima 100% prirodnog porijekla vraća prirodnu mekoću, sjaj i glatkoću. Svilenkasta, hidratantna tekstura bogata je shea maslacem, uljima ploda divlje ruže i pšeničnih klica, ekstraktom nevena, glicerinom i vitaminom E za raskošnu njegu u trenucima trudnoće i nakon poroda. Hipoalergena formula ne sadrži dodana bojila. Pogodno je za svakodnevno korištenje na svim tipovima kože, uključujući i jako suhu kožu.

MOMMY Hranjivo mlijeko za njegu kože trudnica 
Natrag na blog