U osmišljavanje i izradu Olival kozmetike utkano je znanje, stručnost i iskustvo. Sve je počelo sa starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas tradicija ide ruku pod ruku s modernom kozmetologijom.

Prije više od 26 godina vlasnica Olivala, mr.pharm. Vlasta Pojatina pokrenula je malu galensku proizvodnju u prizemlju obiteljske kuće i prema tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda, vodeći se bogatstvom prirodnih sirovina. I dan danas, našu kozmetiku proizvodimo na isti način u našem proizvodnom pogonu u zapadnom dijelu Zagreba.

Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. Proizvodi su certificirani prema ISO 22716 standardu koji garantira provođenje dobre proizvođačke prakse i jamči visoku kvalitetu proizvodnje, sljedljivost i zdravstvenu ispravnost proizvoda. 

Cjelokupan Olival asortiman broji više od 160 proizvoda za njegu lica, tijela i kose. Od već dobro poznate kolekcije Smilje certificirane neovisnim NATRUE certifikatom, Čarobne kolekcije i Professional kolekcije do Natural šampona i proizvoda za SPA njegu, u našem asortimanu možete pronaći kvalitetnu, prirodnu kozmetiku za svaki tip kože, namjenu i potrebu