Košarica

Misija i vizija

Misija

Vjerujemo da su tradicija i inovacija najbolje upravo onda kad se oslanjaju jedna na drugu, čuvajući najbolje od prošlosti i donoseći najbolje od budućnosti. Taj pristup ćemo i dalje primjenjivati u proizvodnji, koristeći sirovine prirodnog porijekla i ljekovito bilje kao aktivne tvari. Uz poslovanje prema najvišim standardima u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji, usmjereno osluškivanju potreba postojećih i potencijalnih kupaca, našim korisnicima ćemo uvijek moći ponuditi kozmetiku po mjeri njihove kože.

Vizija

Trajno održavanje kvalitete proizvoda te osluškivanje potrebe kupaca omogućit će nam da ostanemo prvi izbor naših kupaca. Temelji na kojima smo izgradili dosadašnji uspjeh, iskrenost, poštenje, inovativnost, povjerenje i profesionalnost, i dalje će ostati naša vodilja u poslovanju.

Prirodno i - posebno

U proizvodnji koristimo samo svježe sirovine, prvenstveno ljekovita masna ulja dobivena hladnim prešanjem, a izradom malih serija (galenskom izradom) nastoji se očuvati visoka kakvoća i prirodna svojstva aktivnih tvari. Većina proizvoda u svom sastavu sadrži preko 90% prirodnih sastavnica, u proizvodnji se izbjegavaju umjetne boje, mirisi  te se koristi ekocertificirani konzervans. 

Prednost dajemo sirovinama i ekstraktima ljekovitog bilja iz našeg podneblja i okoline, primjerice, neven, čičak, orah ili lavanda, te naravno domaće maslinovo ulje. Koristeći sirovine s lokalnog područja, dodatno se podiže razina kvalitete i potiče održivi razvoj.

Olival proizvodi nisu testirani na životinjama, gotovo pola asortimana ne sadrži sastojke životinjskog porijekla. Sve sirovine, kao i gotovi proizvodi, redovito se kontroliraju, čime se jamči njihova visoka kvaliteta.