Pravila nagradnog natječaja "Osvoji Olival Čarobni zlatni set"

Članak 1. Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je Olival d.o.o., Susedsko polje 55, 10090 Zagreb, OIB: 82376582315.

Članak 2. Naziv, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je "Osvoji Olival Čarobni zlatni set". Nagradni natječaj tvrtke Olival d.o.o. odvija se od 14. do 21. studenog 2018. zaključno s 20 sati na području Republike Hrvatske.

Nagradni će se natječaj održavati na Instagram stranici Olival Cosmetics (olival_cosmetics).

Članak 3. Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima u svrhu promidžbe branda.

Članak 4. Uvjeti za sudjelovanje 

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj stariji od 18 godina, osim djelatnika Olival d.o.o. i povezanih društava te članova njihove uže obitelji.

U obzir se neće uzeti igrači koji su u protekla 3 mjeseca osvojili nagradu na nekom od natječaja na društvenim mrežama Olival Cosmetics. 

Članak 5. Način sudjelovanja 

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je na vlastitoj Instagram stranici objaviti isključivo autorski "shelfie", odnosno fotografiju police na kojoj se nalaze omiljeni Olival proizvodi, pod uvjetima korištenja koje definira Instagram i na koje je svaki korisnik pristao prilikom otvaranja Instagram profila.

Uz fotografiju je potrebno objaviti i opis zašto su baš ti proizvodi omiljeni u rutini njege, a objavu označiti hashtagovima #olivalcosmetics i #volimolival. 

Jedna osoba može sudjelovati objavom neograničenog broja fotografija koje ne smiju biti starije od datuma početka natječaja, odnosno 14. studenog 2018. Za vrijeme trajanja natječaja Instagram profil mora biti javno dostupan.

Članak 6. Uvjeti u slučaju nepridržavanja pravila

Priređivač zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike natječaja te izuzeti njihove prijave na natječaj u sljedećim slučajevima:

  • ako sudionik prekrši ova pravila
  • ako se objava ne pridržava teme natječaja
  • ako je objava uvredljivog ili vulgarnog sadržaja
  • ako se autor komentara prema drugima odnosi s omalovažavanjem, vrijeđajući tuđa vjerska, politička i osobna uvjerenja
  • ako se krše tuđa autorska prava
  • ako se krši Instagram 'Terms of use'

Članak 7. Nagradni fond

Nagradni fond uključuje 2 (dva) Olival Čarobna zlatna seta, od kojih svaki sadrži Čarobni piling gel i Čarobno suho ulje.

Nagradni fond čine isključivo paketi s navedenim proizvodima. Dobitnici ih ne mogu zamijeniti za novac, proizvode ili usluge koji nisu navedeni u nagradnom fondu.

Članak 8. Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika 2 paketa obavit će u sjedištu tvrtke Olival d.o.o. u Zagrebu od strane žirija. Od pristiglih odgovora, žiri će odabrati 2 (dva) dobitnika, od koji svaki osvaja po 1 (jedan) paket. Kriteriji su kreativnost i originalnost, a obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. i 5. ovih pravila.

Članak 9. Objava rezultata i dobitnika

Dobitnici Olival natječaja bit će proglašeni u komentarima na pobjedničke objave te na web stranici Olivala, u rubrici Novosti (www.olival.hr).

Članak 10. Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici su dužni javiti se organizatoru direktnom porukom na Instagram stranicu Olival Cosmetics sa svojim kontakt podacima (ime, prezime, broj telefona i adresa za slanje paketa), najkasnije do srijede 28. studenog u 10 sati. U slučaju da se ne jave, organizator zadržava pravo odabira novih dobitnika.

Članak 11. Način upoznavanja sudionika s pravilima 

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 14. studenog 2018. godine na društvenim mrežama Olival Cosmetics.

Članak 12. Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13. Suglasnost s pravilima

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja, a suglasni su i s Pravilima zaštite privatnosti, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste isključivo u svrhu realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 14. Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile. Priređivač natječaja pridržava pravo promjene ovih pravila ako se za to ukaže potreba, a pritom nije obavezan objaviti njihovu promjenu. Pravila se mogu promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom i nakon nagradnog natječaja.

 

Zagreb, 14. studenog 2018.

Olival d.o.o. Susedsko polje 55, 10090 Zagreb

 

Dobitnice Instagram nagradnog natječaja: 

1. Aleksandra Dolišnji (@aleksandrasbeautyandlifestyle)

2. Martina Carek (@martinacarek)