Kolekcija Smilje “procvala” u suvremenom dizajnu

Kolekcija Smilje procvala u suvremenom dizajnu

Nadaleko poznate kreme, micelarne otopine, čistilice i drugi Olival proizvodi za njegu lica i tijela iz kolekcije Smilje od sad dolaze u novom, osuvremenjenom ruhu. 

Kolekciju Smilje, koja najhranjivija prirodna ulja i vrijedne ekstrakte objedinjuje u možda i najdugovječnije Olivalove tradicionalne farmaceutske recepture, od sad ćete lakše prepoznati po jedinstvenim, ručno crtanim ilustracijama cvjetova smilja i vedroj nijansi prepoznatljive žute boje.

Novi vizualni identitet pojedinačnih proizvoda te setova uvodi još jednu, našim korisnicama iznimno bitnu novost. To je još kvalitetnija komunikacija namjene proizvoda, njihove podjele prema tipovima kože, načina korištenja te slaganja rasporeda rutine njege. Uz spomenutu podjelu i same nazive - što stare, što nove - proizvode ćete tako moći birati i prema aktivnim sastojcima posebno istaknutim na svakoj fronti ambalaže.

U cilju promocije važnosti dvostrukog čišćenja kože lica, kolekcija Smilje koncipirana je kroz 4 temeljne razine njege. To su čišćenje, umivanje, toniziranje lica te njega lica i tijela.

Ovisno o potrebama kože za čišćenjem, odnosno korištenoj dekorativnoj kozmetici, iz kolekcije Smilje možete odabrati Micelarnu otopinu Smilje ili pak Micelarnu otopinu Smilje 2u1 koja je zbog svoje dvofazne formulacije idealna za bezbrižno uklanjanje jače šminke. Za ljubiteljice svilenkastijih, kremastijih tekstura tu je i Njegujuće mlijeko Smilje za čišćenje bez isušivanja i osjećaja zatezanja.

Drugi korak efikasnog dvostrukog čišćenja je umivanje lica uz pomoć proizvoda prilagođenog tipu kože. Micelarni gel Smilje namijenjen je mješovitoj i masnoj, dok je Micelarna pjena odličan odabir u slučaju suhe i osjetljive kože. Posebnost ovih formulacija koje sadrže aloe veru izrazito je lagana i prozračna formulacija koja se lako umasirava i ispire, a pritom kožu umiruje i ne utječe na gubitak prijeko potrebne vlage. S ovim čistilicama lice neće “škripati”, ali će biti itekako čisto i blistavo.

Nešto dublje i detaljnije čišćenje lica možete odraditi Aktivnim pilingom Smilje i Hranjivim pilingom Smilje, a potom je kožu dobro tonizirati Osvježavajućim tonikom Smilje koji će joj vratiti pH ravnotežu i pripremiti je za serum - naročito ako je na bazi hijaluronske kiseline koja “voli” vlažno lice.

Posljednja, često i ključna razina je njega, u prvom redu dobro poznatim Smiljenicama! Ekstra bogata krema Smilje za suhu i osjetljivu kožu preporučuje se za noćnu njegu, Ekstra hidratantna krema Smilje prilagođena je svim tipovima kože i čini izvrsnu podlogu za šminku, dok je Regenerativna krema Smilje namijenjena koži sklonoj nepravilnostima kao što su komedoni, prištići i akne. Zlatno ulje Smilja, kompleks visokovrijednog eteričnog ulja smilja te ulja sjemenki marelice, jojobe, makadamije, argana, divlje ruže i nevena svojevrsna je "kruna" kolekcije. Zaokružuje cjelokupnu njegu te ublažava pojavu preuranjenog starenja kože. 

Natrag na blog