Kako se riješiti hiperpigmentacije na prirodan način

Kako se riješiti hiperpigmentacije na prirodan način

Koža pamti svako naše sunčanje, uzimanje lijekova i kontraceptiva, ali i hormonalne promjene u trudnoći i menopauzi. Izlaganje svim tim utjecajima, pa čak i svakodnevnom stresu, naša nam koža vraća u obliku tamnijih i svijetlijih mrlja na koži lica, ruku ili tijela.

Zbog toga smo osmislili inovativan Olival serum za hiperpigmentaciju. Njime se vidljivost navedenih mrlja prirodno ublažuje, a koži pruža vrhunska njega.

Snaga prirodnih ulja u borbi protiv mrlja

Uobičajeni tretmani uklanjanja pojačane pigmentacije ili hiperpigmentacije nude određena poboljšanja u teksturi i izgledu kože. Ipak, zbog određenih se sastojaka, koji ponekad utječu na pojačanu osjetljivost, njihova primjena najčešće preporučuje u jesen i zimu.

Imajući to u vidu, aktivne tvari koje efikasno djeluju na pojačano stvaranje melanina u koži, pronašli smo u prirodnim, hranjivim sastojcima. Olival serum za hiperpigmentaciju temelji se na bogatstvu nekoliko ulja različite namjene i sinergijskog djelovanja koja se mogu koristiti tijekom cijele godine.

Hranjiva ulja šafranike i stabla candeie tako su prepuna prirodnog alfa bisabolola, koji učinkovito i dokazano djeluje na smanjeno stvaranje melanina. Ulje makadamije pridonosi brzoj i snažnoj apsorpciji i njeguje sve tipove kože, dok ulje čileanske maline štiti kožu od utjecaja sunčevih zraka te djeluje protuupalno. Bazu Olival seruma za hiperpigmentaciju čini brzoupijajuće suho ulje koje kožu dodatno hrani, ali ne masti.

Dokazano djelovanje na svim tipovima kože

Olival serum za hiperpigmentaciju uspješno smanjuje vidljivost raznih hiperpigmentacijskih mrlja, od tamnih i staračkih pjega do mrlja nastalih kao posljedica ožiljka. Testiranjem je dokazano kako korištenjem proizvoda već u 4 tjedna dolazi do značajnog smanjenja veličine i intenziteta boje samih mrlja, a postignuto se poboljšanje zadržava i nakon prestanka korištenja proizvoda.

Zbog hranjive i svilenkaste teksture te brzog upijanja, Olival serum za hiperpigmentaciju je pogodan za sve tipove i stanja kože. Možete ga koristiti samostalno ili ga uvrstiti kao dodatan korak u svoju svakodnevnu rutinu njege kože. 

 

Više o serumu za hiperpigmentaciju saznajte ovdje.

Natrag na blog