Idete na skijanje? Ovi će vam proizvodi zaštititi lice, ruke i usne

Idete na skijanje? Ovi će vam proizvodi zaštititi lice, ruke i usne

Za skijanje prvo pakirate toplu odjeću i pouzdanu skijašku opremu. Ne zaboravite da ćete većinu zimskog dana provoditi na otvorenom, zbog čega morate zaštititi i svoju kožu od utjecaja ledenog vjetra, niskih temperatura i sunčevih zraka.

Kako biste je održali zdravom, iznutra i izvana, te bezbrižno osvajali skijaške staze, pripremili smo vam popis nezaobilaznih Olival proizvoda za vašu kozmetičku torbicu.

Zaštitite lice od minusa i vjetra

Kad zima pokaže zube, naši ih obrazi, nos i čelo definitivno prvi osjete. Kako na minusima uobičajeni koraci brige o licu često nisu dovoljni, predlažemo da svoju njegu pojačate uvečer, kad se pripremate za odmor.

Gusta, hranjiva tekstura Olival Ekstra bogate kreme s uljem smilja zaokružit će noćnu njegu. Ulja masline, sezama i marelice vratit će koži elastičnost i sjaj, a eterično ulje smilja, kamilica i aloe vera potaknuti njezino obnavljanje tijekom sna.

Obranite se od sunčevih zraka

Sunce je prijatelj našeg tijela, naročito zimi. No bjelina snijega reflektira i pojačava djelovanje zraka na stanice izložene kože. Maslinovo ulje, kakao maslac i pčelinji vosak u SunSticku stvorit će hranjivi sloj na vašem licu, a SPF faktor 50 pružiti snažnu zaštitu od opeklina. Olival SunStick je praktičan jer stane u svaki džep pa vam je na raspolaganju tijekom cijelog dana, bez opasnosti od izlijevanja po odjeći. 

Pri ruci imajte bogatu njegu

Šake, prsti i nokti najčešće su zaštićeni rukavicama, no i za njih valja imati asa u rukavu. Uz uobičajenu kremu za ruke sa sobom ponesite i Olival Koncentrat za ruke i nokte s nevenom. Sporoupijajuća formula preko noći će nahraniti suhe i ispucane, problematične dijelove, kao što su koža na zglobovima prstiju te zanoktice. Posebno osjetljivu dječju ili isušivanju naročito sklonu kožu dodatno zaštitite uz pomoć Olival Konoplja masti.


Zimski poljupci mogu biti mekši

Koža naših usana višestruko je tanja u odnosu na onu ostatka lica. Usne ispucane od hladnoće i vjetra izrazito su bolne i osjetljive na dodir, pa im je zato neophodna snažna zaštita i dubinska njega. Ove skijaške sezone isprobajte Olival Super Mrkva balzam za usne, koji bogatom kombinacijom ulja njeguje usne i štiti ih od isušavanja.

Natrag na blog