Suradnja - proizvodnja iz usluge

Zahvaljujući dugogodišnjem  iskustvu u kreiranju formulacija i praktičnom znanju  u proizvodnji i registraciji kozmetičkih proizvoda Olival se već dugi niz godina bavi i „proizvodnjom iz usluge“. Stručnjaci Olivala do sada su osmislili i stavili na tržište više od 100 različitih proizvoda drugih robnih marki i brendova.

Provođenje ideje od početka do gotovog proizvoda model je koji smo proveli za velik broj malih ali i velikih tvrtki.

U mogućnosti smo izraditi formulacije i proizvesti sve oblike: emulzija, masti, krema, losiona, šampona, kupki, gelova, sapuna, tonika

Važan dio posla je i izrada dokumentacije u skladu sa zahtjevima EU, koju smo do sada proveli za sve  proizvode koji su izašli iz našeg proizvodnog pogona na tržište.

Odlično opremljen  proizvodni pogon, proizvodnja u skladu s načelima Dobre Proizvođačke Prakse i uveden visoko zahtijevan standard HRN EN ISO 22716, garancija su konstantne i visoke kvalitete proizvoda. Trajna i kvalitetna suradnju s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo omogućuje nam registraciju kozmetičkih proizvoda isto kao i kozmetike s posebnom namjenom. Mogućnost proizvodnje malih serija uz ugovor koji garantira tajnost i privatnost projekta važan su podatak iza kojeg stojimo svojim imenom i dosadašnjim radom.

Linije proizvoda

01 / 3438 273
info@olival.hr