Zašto smo posebni i zašto smo prirodni?

Naš asortiman sastoji se od  70-ak  proizvoda svrstanih u nekoliko glavnih linija: linija za kosu, stopala, ruke, lice, sunčanje, masažu, te linija kozmetike s posebnom namjenom.

U  proizvodnji se  koriste samo svježe, farmaceutski ispravne sirovine, prvenstveno ljekovita masna ulja dobivena hladnim prešanjem, a izradom malih serija (galenskom izradom) nastoji se sačuvati visoka kakvoća i prirodna svojstva aktivnih tvari. Većina proizvoda u svom sastavu sadrži preko 90%  prirodnih sastavnica, a izbjegavanjem umjetnih boja, mirisa i upotrebom ekocertificiranog konzervasa nastoji se zadržati kvaliteta i sigurnost pripravaka.

U kreiranju proizvoda koristimo sirovine i ekstrakte ljekovitog bilja iz našeg podneblja i okoline, primjerice, neven, čičak, orah ili lavanda, te naravno domaće maslinovo ulje. Olivalovi proizvodi nisu testirani na životinjama i ne sadrže tvari životinjskog porijekla, a sve sirovine, kao i gotovi proizvodi, redovito se kontroliraju u Zavodu za javno zdravstvo. Velik dio sirovina koje koristimo u proizvodnji dolazi s lokalnog područja, čime se dodatno podiže razina kvalitete i opravdano možemo reći da svaki Olivalov kupac dobiva „value for money“.

Linije proizvoda

01 / 3438 273
info@olival.hr