O nama

Olival kozmetika razvila se na  starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Znanje, stručnost i iskustvo stvorilo je malu uspješnu tvrtku koja se već 23 godina bavi proizvodnjom kozmetičkih proizvoda za njegu i zaštitu tijela.

Sve je započelo u prizemlju obiteljske kuće kada je vlasnica Olivala, mr.pharm. Vlasta Pojatina pokrenula malu galensku proizvodnju i po tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda prvenstveno iz sirovina prirodnog porijekla.

Pogledajte do kuda smo došli i što vam sve nudimo danas.

Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porijekla, a nastaju u dobro organiziranom, malom proizvodnom pogonu u zapadnom dijelu Zagreba. Proizvodnja je usklađena s propisima Europske unije i proizvodi u potpunosti odgovaraju visokim standardima za kozmetiku. Osim klasičnih pripravaka u Olivalu proizvodimo i nekoliko proizvoda Kozmetike s posebnom namjenom.

Nedavno smo se  certificirali prema ISO 22716 standardu što garantira provođenje Dobre Proizvođačke Prakse i jamči visoku kvalitetu proizvodnje, „sljedljivost“ i zdravstvenu ispravnost proizvoda.

Linije proizvoda

01 / 3438 273
info@olival.hr